×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ترین اخبار

امروز : چهارشنبه, ۳ اردیبهشت , ۱۴۰۴
دکترها ناتوان از تجویز نسخه شفابخش برای کشتی کردستان

گزارش از عادل خلیلیان

گزارش اختصاصی پایگاه خبری کردستان ورزشی نیوز از دوران ۴ ساله ریاست جمشید خیرآبادی بر هیات کشتی؛

دکترها ناتوان از تجویز نسخه شفابخش برای کشتی کردستان!

مقدمه: بعد از پایان دوران خدمت صادقانه استاد اشرف هدایت نژاد که مردانه و تک و تنها، بدون هیچ گونه حمایت و کمکی چرخ کشتی دیار پهلوان خیز کردستان را گرداند و کشتی این دیار را در تعادل نگه داشت، اسفند ماه سال ۹۷ بود که انتخابات هیات کشتی استان کردستان در یک فضای جنجالی و در سالن کنفرانس باشگاه فرهنگیان سنندج برگزار شد تا جمشید خیرآبادی با کسب آرای بیشتر نسبت به هوشنگ فولادی دیگر کاندید مجمع انتخابات بعنوان رییس هیات کشتی استان کردستان برای یک دوره چهار ساله انتخاب شود.
خیرآبادی که پیش از انتخاب به عنوان رییس هیات کشتی کردستان، در زمان ریاست اشرف هدایت نژاد در سالن ۲۲ گولان فضای لازم را در اختیار داشت و  مشغول برپایی اردوی بستر سازی بود چند سالی (حدود ۳ سال) را به این منوال گذراند تا اینکه سکان دار هیات شد.
در سال اول حضور خیرآبادی با حمایت مدیر کل ورزش و جوانان استان اقدام به تغییراتی در خانه کشتی ۲۲ گولان سنندج نمود و اقداماتی در بحث زیر ساخت در این مجموعه و سالن تختی انجام داد که بتواند درآمد زدایی پایدار برای هیات کشتی انجام دهد.
خیرآبادی با حمایت شرکت صبا نور و با هزینه میلیاردی در لیگ برتر کشتی فرنگی باشگاه های کشور تیمی را با نام صبانور کردستان راهی مسابقات کرد که با ترکیب تقریبا غیر بومی و بهره گرفتن از کشتی گیران خارجی وارد مسابقات کرد که نتوانست عنوانی را کسب کند و با ناکامی مواجه شد.
در سال بعد کردستان با نام زاگرس در لیگ حضور پیدا کرد که متاسفانه این بار هم شاهد ناکامی این تیم بودیم و نتوانست باز هم موفقیتی کسب کند تا کلکسیون ناکامی‌های او دبل کرده باشد.
بعد از دو سال ناکامی در لیگ، سال بعد کردستان دیگر نتوانست در لیگ شرکت کند و عطای حضور در لیگ را به لقایش بخشید.
در کشتی کردستان جدا از مبین عظیمی که در دوره هیات قبلی هم عنوان دار کشور در رده های نونهالان و نوجوانان بود و در مقطعی هم محمد حسین نوروزیان درخشش داشت متاسفانه موفقیتی در کشتی کردستان ندیدم و اوج ناکامی های کشتی فرنگی کردستان در سال جاری در رده های بزرگسالان و جوانان بودیم که نتایج ناامید کننده ای به همراه داشت.
این ناکامی های کشتی فرنگی در عرصه های لیگ و قهرمانی کشور در حالی بود که جمشید خیرآبادی علاوه بر اینکه خود در عرصه مربیگری کشتی فرنگی چهره سرشناسی محسوب می‌شد و این موجب شده بود تا انتظارها از وی بیشتر باشد و اهالی کشتی و علاقه مندان چشم انتظار موفقیت کشتی کردستان حداقل در رشته فرنگی بودند اما چنین نشد و کردستان نسبت به سالهای گذشته دچار افت شد.
همه اینها در حالی است که خیرآبادی رییس هیات کشتی مدعی است تمام اعضای این هیات دارای مدارک تحصیلی در سطح دکتری هستند و قطعا در این سالها می بایست با حضور این افراد تحصیلکرده و دکتری! کشتی کردستان شاهد موفقیت ها و پیشرفت های زیادی می شد اما گویا دکترهای هیات کشتی کردستان نسخه شفابخشی برای درمان این رشته ورزشی در استان و تکرار سال‌های طلایی آن نداشتند.
دوری تعدادی از پیشکسوتان، مربیان و اسطوره‌های کشتی دیار کردستان و ناسازگاری هیات استان به بهانه‌های مختلف با اهالی گوش شکسته تعداد منتقدان را نسبت به عملکرد این هیات بیشتر و بیشتر کرده است و به گفته منتقدین هیچ کسی حق مخالفت و انتقاد را نداشت در غیر این صورت مورد غضب قرار گرفته و عده ای هم بر این باور بودند که فضای حاکمیتی بر کشتی کردستان بیشتر در حالت دستوری قرار داشت و اهل تعامل نبود.
پایگاه خبری کردستان ورزشی نیوز؛ متعلق به تمام جامعه ورزشی استان است و هر کسی هم حق اظهار نظر در زمینه های مختلف ورزشی را دارد، حال با این مقدمه برای بررسی عملکرد چهار ساله هیات کشتی استان تحت ریاست جمشید خیرآبادی به سراغ تعدادی از مربیان و ورزشکاران و پیشکسوتان و صاحب نظران این رشته ورزشی رفتیم و گزارشی تهیه نمودیم که در ادامه مشاهده می کنید.

سیدحمید رضا موسوی مربی کشتی شهرستان بیجار
مدیریت ناکارآمد و دیکتاتوری بر کشتی کردستان حاکم است
بنده هم مربی بودم وهم قهرمان بودم والان هم نزدیک شانزده سال است که نایب رئیس هیت کشتی بیجار بودم و سه سال است که استعفا دادم.نظر بنده در مورد آقای خیرآبادی به عنوان مربی سازنده استان کردستان و مربی که  در سطح دنیا مطرح است قبولشان داریم و مربی موفقی هستند.ولی از نظر مدیریت هیات کشتی استان واقعا ناکارآمد و دیکتاتور هستند و فقط حرف خودشان را قبول دارند.یعنی هرکس از ایشان انتقاد کند فورا حذفشان می کند، مثلا برای نمونه الان نه پیشکسوتی در کنارشان هستند نه قهرمانی!

قهرمانی سازنده مثل سامان طهماسبی که ۵ مدال جهانی دارد الان با جمشید خیرآبادی کار نمی کند، حتی  شهرام معنوی، برهان فاتحی مربی های سازنده کشتی آزاد استان کردستان با ایشان قطع همکاری کردند و کسی در کنار ایشان نیست،کشتی استان در این چهار سال افت کرده است.
کردستان همیشه در فراز و نشیب ها بزرگ مردهای بسیاری در زمینه کشتی داشته است در سطح کشور در سطح آسیا،اما این چهار سال هیچ کس نبوده است فقط مبین عظیمی درسقز توانسته در سطح جوانان به تیم ملی راه پیدا کند، واقعا عملکرد خیر آبادی در این چهار سال خوب نبوده است
بنده حتی خدمت آقای جولایی مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان رسیدم و به ایشان گفتم که این انتصاب و باند و باندبازی جایی در کشتی ندارد.وقتی در سطح شهرستان جامعه کشتی خودش یک نفر به عنوان رئیس هیات شهرستان انتخاب می کند آن یک نفر راحت می تواند وارد انتخابات کاندیدای رئیس استان شود ولی موقع انتصاب باند و باند بازی می شود و نتیجه  می شود این چهار سال که دیدید.
ما بزرگ مردهایی داریم که پیشکسوت  و قهرمان و داور هستند که می توانند تشخص دهند چه کسی مناسب کشتی استان است وآن یک نفر هم به عنوان رئیس هیات استان انتخاب شود جدا از این هیچ آینده ای در انتظار کشتی استان نیست.
هیوا عبدکریمی مربی کشتی شهرستان سقز
دستاورد خیرآبادی حذف مخالفین و منتقدین بوده است
بنده از سال ۷۴و۷۵در زمینه کشتی کار کردم و از رده نوجوانان تا جوانان در مسابقات شرکت کردم و مدال های استانی و کشوری در کارنامه دارم و حتی اردوهای تیم ملی را کامل طی کردم اگر بخواهیم در مورد عملکرد رییس هیات کشتی استان صحبت کنیم باید عرض کنم در چهار سال قبل عناوینی که تیم استان کسب کرده معلومه است و بعد از چهار سال که گذشت زمانی که ایشان به عنوان کارشناس خود را معرفی کردند که هر چند مربی کشتی بودن با کار فنی انجام دادند  خیلی فرق دارد
یک مدیر خوب حسابش از یک مربی خوب جداست. این نزول کنونی که در کشتی استان می بینیم شایسته وضعیت کشتی کردستان با آن پیشینه عالی نیست!
ما در مدیریت ورزشی بحثی داریم به عنوان استفاده از پتانسیل موجود در استان، که آیا پتانسیل موجود در کشتی فقط در چند نفر است که در دوره آقای خیرآبادی است؟ آقای طهماسبی کجا هستند؟ آرش ابراهیمی ، استاد تیمور بنی بشر و غیره کجا هستند؟ دلیلش چیست چرا چنین وضعیتی پیدا کرده است؟دلیلش این است که آقای خیر آبادی انسانی خود رای هستند و  فقط نظرات خودشان برایش مهم است درحالی که در مدیریت نظرات انتقادی باعث پیشرفت می شود.
تنها کاری که آقای خیر آبادی در این چهار سال انجام داده اند حذف  مخالفین ،حذف منتقدین ،شکایت و شکایت کاری و راهرو های  دادگستری که به مکانی برای منتقدین و پیشکسوتان و مربیان این رشته ورزشی تبدیل شده است جدا از این کاری انجام نشده است. این تاریخچه نوشته شده است که‌ ما کجا بودیم والان به کجا رسیدیم.
کمترین زیرساخت ها برای کشتی در کردستان  بوده است. لازمه تمام رشته های ورزشی داشتن زیرساخت های عالی است.درحالی آقای خیر آبادی در انتخابات با شعار آورده بیست میلیاردی وارد انتخابات شد وخودتان در جلسات  حضور داشتید که آن بیست میلیارد در کجا هزینه شد؟
خلاصه ایشان دوره چهارساله خودرا طی کردند آیا درست است در نظرخواهی دوباره ایشان انتخاب شوند وآیا شما تغییر در برنامه های آقای خیر آبادی می بینید ؟ قطعا جایگاهی برای مخالفین و منتقدین این آقا در ورزش کشتی وجود ندارد؟ در حالی که که اگر بخواهیم موفق شویم باید هر کسی یک کاری را به عهده بگیرد. اختلاف نظر باعث پیشرفت می شود .من که در حوزه ای مشغول کارم باید گوشه ای از کار را به عهده بگیرم، قرار نیست آقای خیرآبادی تمام کارها را به عهده بگیرند.اصلا امکان پذیر نیست.
کار ورزشی کاری تیمی است، نیاز به پتانسیلی دارد که آن هم استفاده از کارشناس ها و دعوت کردن از قهرمان‌هاست، آقایی که عکس آقای طهماسبی را از سالن های کشتی پایین می کشد آیا قصد تغییرات دارد؟ آیا قصد پیشرفت کشتی را دارد؟ چند نفر مثل سامان طهماسبی در کشتی استان داریم؟ آیا این فرصت دوباره به آقای خیر آبادی باعث پیشرفت کشتی استان می شود؟
کسی می تواند این تضمین را به اهالی کشتی بدهد فقط به این روال طی نشود؟ الان ما باید گذشته را ببینیم و فکر آینده هم باشیم.کشتی کردستان در سطح کشور همیشه دارای تک ستاره بوده است.الان کسی مثل مبین عظیمی مقام کسب کرده است اصلا ربطی به آقای خیرآبادی ندارد.قبل از ایشان هم در دوره آقای هدایت نژاد هم مقام آورده و مدال کسب کرده است.مدال آوردن تنها پشتکار خود کشتی گیر است و نقش آقای خیر آبادی این وسط چیست؟چرا کسی که سنگ کشتی فرنگی رابه سینه می زند وضعیت کشتی فرنگی به این صورت ببیند؟

آنها به قول خودشان یکی از نخبه های کشتی فرنگی هستند پس این توانایی آنان در کجا بکار می آید؟ وقتی نتوانیم جزو چهار نفر اول کشتی شویم یا چند مدال بگیریم پس به چه دردی می خورند؟
شاید در دوره آقای عزیزی تیم بزرگسالان و جوانان اول نشدند حداقل جزو ده تیم  ایران باشیم نه تیم بیست چهار کشور شویم، آن هم تیم‌ها از رده بیست و چهار تا سی و دو مشترک هستند هیچ امتیازی نمی گیرند.مثلا نوشته اند کردستان رده ۲۴ و کیش رده۳۲ حالا شما بگویید کشتی کردستان شایسته این وضعیت است؟
فقط اینکه ما می‌گوییم کردستان همیشه منبع استعداد و توانایی ها بوده است که نمونه های بارز مثلا برادران چمن‌گلی بودند، مانند سامان طهماسبی،آقای پاشایی،یوسف قادریان بودند الان هم بحث این نیست که استعداد وجودندارد ،وجود دارند اما از آنها استفاده نمی شود!
همه با هم کمک کنیم که این شرایط بهبود پیدا کند.کسی که امتحان خودش را پس داده قرار نیست بخاطر زیاده خواهی خودش باعث نابودی و نا امید کردن جوانان این استان شود، اگر  آقای خیرآبادی مدیریت درستی داشت حتی اگر ما را هم  حذف می کرد مشکلی نبود ما تنها پیشرفت و مدال آوری بچه های این استان را می خواهیم نه آن که به عنوان زنگ تفریح به ما نگاه کنند!آرزوی موفقیت برای تمام جوانان کردستان را داریم و انشالله همه ما با هم بتوانیم گوشه ای از موفقیت باشیم و به روزهای خوبی که قبلا داشتیم بر گردیم.

آرش ابراهیمی مربی کشتی شهرستان سنندج
ریاست خیرآبادی ضعیف ترین دوره کشتی کردستان بوده است
در مورد عملکرد آقای خیرآبادی به نظر بنده دوره ایشان ضعیف ترین دوره چهار ساله این چندتا رییس در ۲۰ سال گذشته بوده است. دوران ریاست ایشان ضعیف ترین دوره بوده است و فقط وفقط کسی که در کشتی آزاد موفق بوده و عنوان کسب کرده است مبین عظیمی بوده است که آن هم در دوره آقا اشرف هدایت نژاد بوده است، مبین عظیمی خودش خوب بوده است، این چهره جدیدی که معرفی کرده بدانیم چه کسی است!
به آقای خیرآبادی گفتم برای کسی از این حرفها بزنید که در کشتی نباشد، بنده الان چند سال است که مربیگری نمی‌کنم، بخدا الان که زنگ زدم به شما به کشتی نگاه می کردم فواد سید رحمانی بعنوان مربی در تیم ملی بزرگسالان حضور دارد ولی به اسم شهر گیلان به اردو رفته است بهش گفتم به اسم شهر خودمان برود ولی می گفت من از طرف استان کردستان  به خاطر دلایلی نمی روم، ما ازاین آدمها در شهر خودمان زیاد داریم وقتی نتوانیم از آنها استفاده کنیم به چه دردی می خورد،  با توجه به این حال و هوا که در کشتی است آقای خیرآبادی تنها خودشان را برای چهار سال دیگر کاندیدا کرده است.باید این شرایط را تحمل کرد، کسی کاری نمی کند چون می دانند که نتیجه انتخابات چه می شود، ورزشکار های که قرار است بیایند،  انتخاب شده هستند، داور ها را خودشان انتخاب کرده‌اند، به هر حال انتخابات مهندسی شده است، باید کسی که عادل است انتخاب شود، سرپرست عادل بگذارند و اگر این شرایط واجد باشد همه می آیند و دست بکار می شوند ولی اگر مثل شرایط قبل باشد کسی کاری نمی‌کند  و این بحث های که ما راجب این موضوع مطرح می کنیم فقط برای بچه های این شهر است، همه ما را  می‌شناسند و از گذشته ما باخبر هستند.
باشگاهی که با هزینه شخصی خودم مجوزش را گرفتم نمی گذارند که به اسم خودم باشد که جای سوال دارد، چهار سال است که تاریخ مجوز تمام شده است باید مجوز را تمدید کنیم اما نمی گذارند.
به سامان ملکی که مربی کشتی آزاد گفتند، نمی گذاریم مجوز به اسم آرش ابراهیمی تمدید شود و دلیلش را هم  می‌گویند که ما دوست نداریم به اسم تو باشد و باید به اسم یکی دیگر باشد، یعنی مجوز باشگاه که جدا از هزینه کارایی دیگری برای من ندارد می گویند که نمی گذاریم به اسم تو باشد، آن‌ها خودشان شهامت این را ندارند که یک روز بیایند سری به باشگاه بزنند!
از قبل  بنده را می شناسند و در عرصه ورزش بودم، در تمام رده های سنی از خردسالان تا بزرگسالان ما تیم ملی داشتیم، کشتی گیر داشتیم، خلاصه زحمت خودمان را کشیدیم، کم و زیاد جناب خیرآبادی اختلاف بین ما را زیاد کرد از ایشان می‌پرسیدم شما که این کار را انجام می‌دهید خیرش کجا بود چرا فرضا کشتی گیر نوجوانان شما خوب است اما در رده جوانان را حق نداریم تمرین بدهیم، اصلا اعتقادتان به جلسه نیست.پس گناه ماچیست؟ الان کشتی گیر ما برایش تایم می گذاریم فرضا از ساعت ۳ و ۴ تا ۱۰ الی ۱۱ شب، آنها را رده بندی می‌کنیم هر دو ساعت یکبار با آنها تمرین می کردیم اما آقای خیرآبادی می‌گفت آقا نباید این کار را انجام بدهید! می گفتیم پس چرا خودتان این کار را انجام دادید!

خیلی از مربی ها را در شهرستانها داریم که مربی تیم ملی یا کشتی گیر دارند شماره تک تک آنها را دارم زنگ بزنید آقا روح الله مکاییلی در قم، علی رضا نجاتی شاگردش بوده است که  قهرمان جهان شد اواز خردسالی با مربی خوش بوده است که توانسته موفقیت کسب کند، هر کشتی گیری که موفق می‌شود آن مربی هم از خردسالی می داند از لحاظ روحی چه جوری با آن بچه رفتار کند خلاصه آقای خیرآبادی آمد این کار‌ را کرد و شاگردانم را کم کرد، در طول هفته دو ساعت وقت داشتیم، خلاصه کشتی گیری برایم نماند و همه پراکنده شدند.

متاسفانه در دوران آقای خیرآبادی هیچ چهره جدیدی در عرصه کشتی کردستان نداشتیم، می توانم به چندین سال گذشته اشاره کنم به استعدادهای که بودند همانند ادریس ابراهیمی، مهران ابراهیمی، آرمان طهماسبی، سوران محمدی و…سامان عزیزی که نباید بگویم شاگردمان بود بلکه رفیقمان بود، حذف بنده این است که در این چهار سال کشتی گیر کجاست؟
متاسفانه تیم کامل نداریم از بزرگسالان و نوجوانان که بفرستیم فرضا تیم جوانان و نوجوان قاطی شده است بزرگسالان را نگاه می‌کنیم رده جوانان حضور دارند  که اصلا شرایط سنی ندارند، کشتی گیر ندارند، در بزرگسالان فرضا روح الله عزیز خانی از بیجار الان خودش مربیگری می کند را آورده بودند که کشتی بگیرد.
من می گویم که مربی کشتی گیر را درست می کند ،باید در سالن الگو باشد، آقا سامان طهماسبی، صباح شریعتی، سیوان فقیه سلیمانی اینها کسانی هستند که باید باشند، فواد کریمی فرهاد کریمی و… بنده بعنوان مربی ۱۵ سال سابقه مربیگری دارم در طول ۵ سال توانستم کشتی گیر درست کنم اما ایشان هرکسی که در سالن باشد و نظاره گر باشد بهش می گوید آقا بیا مربیگری کن.
متاسفانه برنامه ریزی درست و حسابی‌ ندارد مسابقه قهرمان کشوری در کردستان برگزار شده است زمانی باید برگزار شود که تیمی قو‌ی داشته باشیم و باعث دلگرمی کشتی گیران شود نه اینکه صرفا برای بدست آوردن امتیاز باشد و فدراسیون بگوید که این هیئت فقط فعال بوده است.
با هزینه میلیاردی هم دو بار در لیگ شرکت کردند به نام صبانور و زاگرس که هیچ‌گونه بازدهی و عملکردی هم نداشتندکشتی گیر باید بومی باشد و هم باید چند تا غیر بومی می آورد تا تیم بتواند عنوان بیاورد،  بار اول صبانور شرکت کرد در لیگ فرضا برد بدست آوردند از شهرهای دیگر بودند مثلا هادی ساروی را آورد نزدیک دویست میلیون برای یک کشتی بهش دادند حالا که برنده شد چه نفعی برای تیم کردستان داشت؟
بومی ها هم شاهین فلاحی و آروین فلاحی بودند که اصلا هیچ کشتی دیگری نگرفتند اونم کشتی بود که اصلا نتیجه مهم نبود الان تیم قم آمده تیمش را شرکت داده است از جوانان و کسانی که می‌توانند در آینده حرفی برای گفتن داشته باشند، تمام این ها نتیجه برنامه ریزی درست است اما در کردستان چنین نیست.

 

مسعود مرادی مدیر عامل باشگاه کشتی پویش سنندج
هیات کشتی با ۱۱۰ نفر کشتی‌گیر ما را آواره کرد!
در تمام دنیا همه پیگیر و به دنبال نگه داشتن حمایت و ساخت تیم ورزشی هستند اما متأسفانه در شهر ما به دلیل کمبود فرهنگ این موضوع بر عکس بوده است که جای تامل دارد. ما تنها باشگاهی بودیم که به صورت مردمی شروع کردیم و به شیوه ای خیلی سخت به ما مجوز دادند که ما باشگاه را ثبت کنیم حتی به شیوه ای که برای فعالیت سه روز در هفته در سانس ۵ تا ۷ بعد از ظهر ، یعنی ۶ ساعت در هفته مجبور به عقد قرار داد اجاره ای و پرداخت مبلغ شدیم به شیوه ای  که حتی می توان اسم آن را پرداخت باج گذاشت. ما به سختی باشگاه خودمان را ثبت کردیم و باشگاه ما به زیر نظر موسسه غیر تجاری پویش لاوان کردستان در آمد که این موسسه در زمینه های مختلف همچون حمایت های هنری ،ورزشی،علمی و غیره اما بیشتر در زمینه حمایت از نخبگان کار می کنند.
ما در موسسه که دارای مدیر عامل و موسسه ای ثبت شده هستند و بنده به عنوان مدیر باشگاه  و آقای امیر جماران به عنوان مدیر عامل شروع به فعالیت و ثبت آن کردیم ، اما ثبت کردن ما تأثیر بسزایی نداشت و از ما فقط باشگاهی بی‌اراده می خواستند و ما ‌نمی توانستیم مربی باشیم و نه می توانستیم در مسابقات شرکت کنیم و….  و همین طور مشکلات ما از این لحظه به بعد شروع شد.
ما با اینکه قرار داد اجاره ای سه ساله داشتیم و ملزم به پرداخت اجاره برای اداره باشگاه بودیم اما به دلیل داشتن نقص کوچک نوشتاری که در قرارداد وجود داشت هیئت کشتی و اداره ورزش و جوانان از این موضوع سو استفاده کرده و مدت زمان قرار داد مارا از سه سال به یک سال کاهش دادند و بعد از یکسال به ما فرصت هفت روزه تخلیه دادند و در ظرف مدت هفت روز باشگاه مارا با ۱۱۰ نفر کشتی گیر به بیرون انداختند و ما را مجبور به تخلیه کردند.

مشکل ما از زمانی شروع شد که ما می خواستیم آقای آرش ابراهیمی را به عنوان مربی پایه که سابقه حضور ۱۵ ساله در کشتی دارند را استخدام کنیم و همانند تمامی مربیان دیگر باشگاه برای ایشان نیز حقوق و بیمه در نظر بگیریم که باشگاه ما حتی برای افراد مقام دار و یا حتی برای افراد بی بضاعت حاشیه شهر که در باشگاه فعالیت می کردند حقوق در نظر گرفته بودیم و تمامی این حقوق ها و هزینه ها دارای صورت مالی حساب رسی شده و با مهر و امضای  هیئت مدیره بوده است ، ما با وجود این خدماتی که ارائه می دادیم خواستار این بودیم که آقای آرش ابراهیمی را به عنوان مربی پایه داشته باشیم که با مخالفت همراه شد و ما حتی خواستار شرکت در مسابقه های لیگ تهران بودیم و باز با مخالفت همراه شد و از آن ها به عنوان هیئت متخاصم که به معنی دشمن است یاد شد!
در نهایت ما به این نتیجه رسیدیم که فقط باشگاهی بی اراده از ما می خواهند و فقط در جهت افزایش درآمد و رشد مالی خود از ما استفاده می کنند و هیچگونه رسمیتی نداشتیم  و در نهایت قرار داد ما لغو شد و ما به سمت سالن  چمران پناهنده شدیم ،که آقای فردین معصومی فر نسبت به ما بسیار لطف داشتند اما باز حضور ما در سالن چمران نیز با مشکلاتی همراه بود تا اینکه به خدمت آقای عبدالله عزیزی رفتیم و ایشان به ما گفتند که در سالن به روی همه، چه مخالف چه موافق باز است و در آخر سانس تمرین و شیفت در اختیار ما قرار دادند و مشکل ما در حال حاضر اینگونه حل شده است.

سیروان فقیه سلیمانی قهرمان سابق کشتی:
کشتی کردستان زنگ تفریح شهرهای دیگر شده است
آقای خیرآبادی کمر به نابودی کشتی استان کردستان بسته است،ایشان زمانی که به استان برگشتند گفتند تغییر و تحول انجام می دهند اما کاملا از روی غرض ورزی و جانبداری و جمع کردن عده ای در کنار خود که آخرش هم کارنامه اش مشخص است چنین شد.
قبل از برگشتن ایشان فقط در سالن تختی زیر نظر آقایان افشین نسیمی، صادق خشنودی با حق خوری در حق سامان عزیزی صورت گرفت نتوانستیم در کشور دوم شویم و همان سالن تختی در نهایت چهارم شد و آن زمان کشتی کردستان پتانسیل های خوبی داشت اما الان نگاه کنید در تمام رده ها در هر دو رشته فرنگی و آزاد با ۲۰ نفر می روند و یک برد می آورند.
این آقا اگر برنامه ریزی درست می کرد کشتی ماباید الان نتیجه می گرفت قبل از ایشان لول کشتی کردستان خیلی بالا بود ولی الان متاسفانه کشتی کردستان زنگ تفریح شهرهای دیگر شده است. این آقا هم اگر واقعا قصدش خدمت به کشتی است می بایست تا الان نتیجه می گرفت، کسانی که الان سر کار تشریف دارند در عمرشان چهار تا بارانداز نگرفته اند ولی دلیل و استدلال ایشان را در این انتخاب ها نمی بینم.
این آقا خود رای است و چیزی بنام خود بزرگ بینی دارد، وقتی کسی همانند سامان طهماسبی که سرآمد کشتی این دیار است را نادیده می گیرد و هیچ استفاده ای از توانایی این قهرمان نمی کند نباید انتظاری داشت؟اگر سامان طهماسبی می آمد بنده حاضر بودم حتی نظافت تشک های کشتی را انجام بدهم چون باعث افتخار است چون هم انگیزه می گرفتم و هم چیزی یاد می‌گرفتم ولی متأسفانه قدر این سرمایه ها را نمی دانند،کسانی در خدمت هیات هستند که فقط بلدند حرف بزنند و هیچ عملکرد مناسبی ندارند،کشتی این استان به خون تازه نیازدارد این خانه از پای بست ویرانه است، این آقا که چهار سال رییس هیات استان بوده و در زمان آقای هدایت نژاد هم دو سال مسئول استعداد یابی بوده است متاسفانه نتوانسته است کاری برای کشتی انجام دهد، وقتی که توانایی ندارد کنار برود کسی دیگر بیاید.
در همه رده ها ۲۰ تا ۲۵ جدول شدیم که این برای کشتی استان شایسته نیست، ایشان می توانند بعنوان حامی مالی کشتی را کمک کنند شکر خدا که این توانایی را دارند و ایشان که خودشان را دکتر می دانند و شعاری داشتند که می گفتند همه چیز را همگان دانند دقیقا الان می گویند همه چیز را من می دانم. وقتی که به چنین شعاری اعتقاد ندارد و خودش به آن عمل نمی کند نباید انتظاری داشته باشیم.
ما از کشتی دور شدیم و ایشان اجازه خدمت به ما را نمی دهند، آرش ابراهیمی و افشین نسیمی از مربیان موفق سالهای اخیر کردستان بودند که ایشان آنها را کنار زد، در حالی که اگر قصد خدمت داشت باید از این پتانسیل ها در راستای پیشرفت کشتی کردستان استفاده می کرد، بنده به کسی توهین نمی کنم و همه را استاد خودم می دانم اما با این روش نمی توان موفق شد و نتیجه گرفت؟آرزوی موفقیت و سربلندی برای کشتی این دیار را دارم ما در این استان قهرمان آسیا و جهان و المپیک داریم ولی الان کشتی ما به قهقرا رفته است.

تیمور بنی بشر مربی و پیشکسوت کشتی کردستان:
وضعیت کشتی کردستان اسفناک است
کشتی کردستان برای خود دارای پیشینه و تاریخچه‌ای درخشان است اما واقعا در این سالها خیلی ضعیف شده است و جای تأسف دارد. از سال ۶۰ که در کشتی بودیم کردستان همیشه میان تیم های اول تا چهارم کشور بوده است و پهلوانان و پیشکسوتان و زحمتکشانی داشته است ولی الان که آقای خیرآبادی آمده اند گفتیم حتما از آقای هدایت نژاد بهتر است اما متاسفانه چنین نشد، آقای هدایت نژاد استاد و عزیز و دوست ما هستند و زمانی که ایشان بودند تک و تنها بودند و زحمات زیادی را برای کشتی استان کشیدند.
گفتیم حتما آقای خیرآبادی حرکتی به کشتی می دهند ولی وقتی آمد متاسفانه نمایش جالبی نداشت و اولین کاری که کرد پیشکسوتان را از کشتی دور نمود، مقداری انحصار طلبی رفتار کردند و مدتی که مربی تیم ملی و آذربایجان بودند شاید دچار غرور شده بودند و وقتی دیدیم واقعا عملکرد ضعیفی داشتند الان کشتی کردستان در هیچ جایگاهی قرار ندارد فقط مبین عظیمی از سقز عملکرد خوبی داشته است معلوم نیست چرا کشتی کردستان به چنین روزی افتاده است ولی آقای خیرآبادی آزمایش خوبی را پس نداد.
آقای خیرآبادی شاید در مربیگری موفق بوده باشد ولی در بحث مدیریت خیلی ضعیف عمل کرده است، بنده سالها خاک خورده کشتی بودم و دلم برای این شرایط تاسف بار کشتی استان می سوزد. آقای خیرآبادی افراد دلسوزی هم کنار خود نداشت، در حال حاضر وضعیت کشتی کردستان اسفناک است.
باید انتخابات عادلانه برگزار شود و اگر قرار است آقای خیرآبادی را دوباره بگذارند می شود اشتباه در اشتباه چون ایشان در طول چهار سال مدیریت امتحان خودش را پس داده است و قبل از آن هم دو سال در زمان هیات قبلی هم نیروهای جوان و نوجوان را در کنار خود داشت اما هیچ گونه نتیجه ای نگرفت. ایشان اگر نمی تواند میدان را خالی کند برای کسانی که توانایی دارند و بتوانند مدیریت قوی داشته باشند. افرادی در استان ما هستند که توانایی خوبی دارند و می توانند وضعیت کشتی استان را تغییر دهند.آقای جولایی مدیر کل ورزش استان هم نباید از کار اشتباه حمایت کنند و باید به فکر راه حل باشد. وضعیت فعلی کشتی کردستان جای تأسف دارد و حیف است این وضعیت را در کشتی استان داشته باشیم. باید انتخاباتی دور از هر گونه تنش و پارتی بازی و بزرگنمایی برگزار شود چون که ما انسان های لایق و شایسته زیادی در داخل استان کردستان داریم.

یحیی صحرایی مربی کشتی شهرستان سقز:
از خیرآبادی بخاطر مدیریت ضعیف انتقاد دارم
حدود سی سال است که در ورزش کشتی حضور دارم از سال ۷۹ در شهر بانه دارای دفترچه مربیگری هستم، حدود ده سال در باشگاه دخانیات سقز مشغول مربیگری کشتی بودم، نزدیک ۱۲ سال است که در خانه کشتی سقز زیر نظر هیات این شهرستان مربیگری می کنم و بدون هیچ چشم داشتی مشغول مربیگری بودم حتی در اردوهای مشترکی که به شهرهای مختلف می رویم با وسیله شخصی خودمان می رویم چون در تمام شهرهای استان مدیریت ضعیف است و هیچ نظارتی هم نیست و مسابقات هم کم است و ما مجبور هستیم از خودمان مایه بگذاریم و اکثرا خانواده ها ماشین می آورند و می رویم به شهرهای اطراف برای تمرینات مشترکی تا کشتی گیران میدان ببینند و محک بخورند تا دیگر همانند سالن ها تمرین تکراری انجام ندهند.
مدتی است که انتقاداتی نسبت به هیات استان و شهرستان وارد شده است و بنده هم از آقای خیرآبادی بخاطر مدیریت ضعیف انتقاد دارم چون در حدود چهار سال کشتی استان کردستان رو به ضعیف بودن رفته است و طبق اخباری که در رسانه های ورزشی کشور بعد از پایان مسابقات اعلام شده است کشتی کردستان در رده ۲۵ به پایین قرار گرفته است، ما اگر کامبکی به گذشته و ۱۵ سال قبل داشته باشیم استان کردستان و خصوصا شهرستان سقز دارای قهرمانانی بزرگی بوده که در ایران و آسیا و جهان مطرح بودند اما الان کشتی شهر سقز مخصوصا در رشته فرنگی مرده است و به آن معنا که کم کم رو به فنا می رود و مدیریت خوبی نشده است، مربیان خاص و سازنده در گوشه و کنار هستند و کسانی که در حال حاضر مربیگری می کنند تجربه کاری ندارند یا خودشان در سطح قهرمانی نبودند، این انتقاد ها که از سوی پیشکسوتان و ورزشکاران نسبت به هیات شده است انتقاد سازنده می باشد.
انتقاد باعث پیشرفت است اما مدیران ما در سطح کشور با منتقدان دشمن می شوند. به نظر بنده مدیریت در هر استانی باید افراد متخصص در کنار آن مدیر و هیات باشند چون تجربه دارند و کار کردند. وقتی هر مدیری انتقاد پذیر باشد موفق می شود اما افرادی که اطراف هیات استان هستند فاقد تجربه هستند، در گذشته در سقز و سنندج همیشه چند کشتی گیر ملی پوش داشتیم.

نیت ما خیر است و دوست داریم کشتی استان پیشرفت کند و باید با حضور افراد متخصص در کل استان اتاق فکری تشکیل دهند و کسانی که در گذشته قهرمان و مربی موفق بودند را پای کار بیاورند و از تخصص و تجربیات آنها استفاده کنند و همانند گذشته که شهر سقز در کشتی فرنگی یک برند بود و عبدالله و محمد چمن گلی و ..‌. را داشت به آن دوران برگردیم و قهرمانانی تحویل کشتی استان و کشور دهیم و در پایان امیدوارم کسی که تخصص در بحث مدیریت دارد بتواند کشتی استان را به مقامی بهتر و شایسته تر برساند.
برای تمام مربیان و کشتی گیران استان آرزوی موفقیت دارم و انشالله در آینده خبرهای خوبی از کشتی کردستان بشنویم.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.