×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

تازه ترین اخبار

امروز : چهارشنبه, ۳ اردیبهشت , ۱۴۰۴
ورزش گلف در کردستان به سوی موفقیت گام بر می دارد

 

مصاحبه اختصاصی پایگاه خبری کردستان ورزشی نیوز با میلاد نادری دبیر پرتلاش هیات گلف استان ؛

ورزش گلف در کردستان به سوی موفقیت گام بر می دارد

عادل خلیلیان _ پایگاه خبری کردستان ورزشی نیوز _ مدتی است ورزش گلف در کردستان شروع شده است و علاقه مندان خاصی را به خود جذب کرده است، در مجموعه ورزشی ۲۲ گولان سنندج برای اولین بار با تلاش های هیات استان و سرمایه گذار بخش خصوصی اولین زمین ورزشی گلف در حال آماده سازی و افتتاح است و این امید را می دهد که گلف در کردستان حرکت روبه رشدی داشته باشد.

میلاد نادری در روز ۳ اسفند ماه سال ۱۳۷۶ در شهر سنندج به دنیا آمد و تحصیلات خود را تا مهندسی برق قدرت ادامه داد و بعد از چند سالی حضور در ورزش در حال حاضر در هیات گلف مشغول فعالیت است.
برای آشنایی بیشتر خوانندگان با ورزش گلف و وضعیت فعلی این ورزش نوپا در استان مصاحبه اختصاصی با دبیر جوان و فعال این هیات انجام دادیم که در ادامه می خوانید.

از سوابق مدیریت ورزشی خودتان شروع کنیم.

عضو هیئت رئیسه کمیته کونگ فو گرات سان کشور،
عضو کمیته راهبردی انجمن مینی گلف کشور،
رئیس کمیته کونگ فو گرات سان استان کردستان،
دبیر انجمن مردم نهاد ورزشکاران کوشای آینده ساز،
رئیس کمیسیون ورزش مجمع جوانان استان کردستان،
دبیر شبکه استانی اوقات فراغت و نشاط اجتماعی ۱۴۰۲،
دبیر شبکه استانی فعالیت های فرهنگی در حوزه ورزش ۱۴۰۳،
دبیر هیئت گلف استان کردستان،
سرپرست کمیته وودبال استان کردستان،
سرپرست کمیته مینی گلف استان کردستان از سوابق ورزشی بنده هستند.

به یاد دارید چگونه وارد دنیای ورزش شدید؟

با توجه به علاقه زیاد به ورزش های رزمی و نزدیک بودن محل زندگی وی به باشگاه کارگران اولین فعالیت ورزشی خود را در رشته کونگ فو زیر نظر استاد فریدون ویسیان شروع کردم.

وضعیت ورزش گلف در حال حاضر در کردستان چگونه است ؟

با توجه به نوپا بودن هیات گلف استان کردستان و نبودن هیچ گونه زیرساخت ، تمهیدات و تجهیزاتی برای فعالیت رشته گلف و انجمن های زیر مجموعه در استان،  ولی خوشبختانه در هفته دولت با حضور مسئولین کشوری و استانی اولین باشگاه و زمین تخصصی در مجموعه ورزشی ۲۲ گولان سنندج راه اندازی می شود.

در مورد احداث مجموعه ورزشی گلف در مجموعه ورزشی ۲۲ گولان سنندج توضیح دهید؟

مجموعه ورزشی گلف ۲۲ گولان سنندج شامل ۹ میدان مینی گلف ، یک زمین بهکاپ چمنی ، یک زمین بهکاپ ساحلی ، یک زمین وودبال و کروکت می باشد که با همت اعضای هیات گلف استان کردستان ، کمک و حمایت سرمایه گذار بخش خصوصی احداث شده است و ضمناً برای ساخت این زمین که برای اولین بار در استان احداث شده است ، اعتباری بالغ بر پانزده میلیارد ریال معادل یک میلیارد و پانصد میلیون تومان هزینه شده است.

نگاه شما به ورزش گلف در کردستان تا کجاست ؟

با توجه به استعدادهای درخشان ، شور و اشتیاق جوانان استان و برگزاری دوره های آموزشی برای مربیان ، داوران و مسئولان باشگاه ها و شرکت در کلاس های آموزشی فدراسیون به منظور ارتقای سطح علمی و فنی آنها قطعاً در آینده نزدیک شاهد حضور نمایندگانی از ورزشکاران ، مربیان  و داوران استان در تیم های ملی گلف و انجمن های زیر مجموعه فدراسیون گلف جمهوری اسلامی ایران خواهیم بود.

چه اقداماتی برای رشد و پیشرفت و توسعه ورزش گلف در کردستان خواهید داشت؟

راه اندازی هیئت های شهرستانی ، افزایش تعداد ورزشکاران، ساخت زمین‌های جدید در شهرستان ها و برگزاری مسابقات مختلف برای ارتقای سطح کیفی ورزش گلف و انجمن های زیر مجموعه از مجموعه برنامه هایی است که برای توسعه و پیشرفت هیات گلف در استان صورت می‌گیرد.

احداث مجموعه ورزشی گلف در سنندج چه مزیت های دارد؟

این مجموعه ورزشی زمینه مناسبی برای معرفی و توسعه این ورزش می باشد و همچنین این فرصت را فراهم کرده تا مردم با این رشته ورزشی آشنا شوند و در پایان  دغدغه نداشتن زمین برای تمرین علاقه‌مندان به این رشته ورزشی را از بین ببریم و ضمناً تاثیر مستقیم در کاهش آسیب های اجتماعی برای جوانان و نوجوانان و ایجاد یک محفل ورزشی برای بانوان و آقایان خواهد بود.

در حال حاضر وضعیت هیات گلف استان به چه صورت است و چه تعداد ورزشکار سازماندهی شده دارید؟

هیات گلف استان کردستان در حال حاضر با گسترش این رشته در شهرستان های سنندج ، سقز ، سروآباد ، مریوان فعالیت دارد و با توجه به جلسات متعدد با مدیران استانی و شهرستانی توانسته ایم از مدارس ، دانشگاه ها و ادارات استان تا به این لحظه ۱۶۰ نفر علاقه‌مند به این رشته ورزشی را ترغیب و جذب کنیم.

چه مشکلات و موانعی در راه پیشرفت گلف در کردستان وجود دارد؟

مشکلات مالی ، نوپا بودن ، عدم آشنایی افراد جامعه به ورزش گلف و انجمن های زیر مجموعه ، نداشتن زیر  ساخت و تجهیزات مورد نیاز مهم‌ترین مانع هیات گلف استان بر سر توسعه این رشته تازه وارد به کردستان است.

چه برنامه های برای استعداد یابی گلف در سطح استان دارید؟

برای کشف استعدادهای ورزشی در هیئت گلف و فراهم کردن امکانات لازم برای رشد و شکوفایی ورزشکاران؛ جشنواره های فرهنگی ورزشی به مناسبت های مختلف در سطح استان برای استعدادیابی دانش آموزان و دانشجویان برگزار می گردد.

در مورد این ورزش بیشتر برایمان بگویید؟

وقتی از هیئت گلف صحبت می‌کنیم چهار انجمن به ترتیب مینی گلف، وودبال ، بهکاپ و کروکت به چشم می‌خورد ورزش گلف و انجمن های زیر مجموعه یک ورزش مفرح و همگانی بوده و می‌توان به صورت خانوادگی این ورزش را برگزار کنیم و هزینه تجهیزات و تمهیدات لازم باتوجه به رشته های مختلف زیر مجموعه متغیر بوده و به عنوان مثال از یک میلیون و پانصد هزار تومان تا پنج میلیون تومان را می‌توان تجهیزات این ورزش را مهیا کرد.

در پایان اگر سخنی باقی مانده است بفرمایید ؟

در پایان جا دارد از مسئولین خدوم و دلسوز چون جناب آقای دکتر حمید عزیزی ریاست محترم فدراسیون گلف ، جناب آقای مهرداد جمشیدی دبیرکل فدراسیون گلف ، سرکار خانم آمنه غلام ویسی مدیرکل ورزش و جوانان کردستان، جناب آقای فردین ورمقانی سرپرست معاونت توسعه و منابع انسانی اداره‌کل ورزش و جوانان کردستان ، جناب آقای فرزاد خاکی معاون توسعه ورزش اداره‌کل ورزش و جوانان کردستان ، مهندس سالار علی ویسی عضو شورای اسلامی شهر سنندج که زمینه توسعه و پیشرفت این رشته ورزشی را فراهم نمودن تقدیر و تشکر ویژه ای دارم و برای این عزیزان آرزوی سلامتی و موفقیت را از درگاه خداوند متعال مسألت می نمایم.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.